Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta exporta els seus principals atractius turístics a la Fira de Calella del Maresme

publicat el 23/9/2013

 

 Així, a Calella s’hi podrà trobar un estand amb una recreació de la Festa del Mercat a la Plaça i també una mostra dels vestits de paper que es completarà amb un taller en el que els visitants a la fira podran aprendre una part de l’art de les modistes ampostines a l’hora de cosir vestits de paper.

Tenint en compte que al mes d’octubre a Amposta se celebren les Jornades de l’Arròs, serà també en el marc d’aquesta fira on dissabte dia 21 de setembre es farà la presentació oficial de les Jornades amb la presència dels restauradors de la ciutat a l’espai del show cooking. El cap de setmana també serà el moment de mostrar la gran tradició musical d’Amposta ja que hi haurà actuacions de les dues bandes de la ciutat: dissabte actuarà la Lira Ampostina i diumenge serà el torn de La Unió Filharmònica.

A banda d’aquestes activitats concretes, en els espais dedicats a Amposta, les regidories de Cultura i Festes, Esports i Turisme i Comerç i Mitjans de Comunicació han treballat conjuntament amb el suport de l’IDECE i el Consell Comarcal del Montsià per mostrar i difondre els principals atractius d’Amposta, la seva gran oferta esportiva, cultural i festiva, amb l’objectiu de que la presència d’Amposta i de les Terres de l’Ebre en aquesta fira deixi un bon record en tots els visitants.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies