Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L'Ajuntament d'Amposta s'alia amb PIMEC Comerç per promoure el comerç urbà i de proximitat

publicat el 5/8/2013


L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, i el president del Consell de les Terres de l'Ebre de PIMEC Comerç, Joan Caballol, han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat. Amb el conveni es promourà l'associacionisme, es potenciarà la imatge del comerç ampostí i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, es faran programes d'integració del comerç nouvingut i accions antirumors, i es formarà els treballadors autònoms del comerç sobre les condicions laborals. També s'impulsarà nous canals de comercialització amb l'E-commerce.

L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ha destacat que "sumar esforços i crear sinergies entre sector públic i privat ajudarà a generar noves dinàmiques, sempre necessàries". Per la seva banda, Joan Caballol, s'ha mostrat satisfet per aquest acord que "contribuirà al desenvolupament econòmic i estratègic del municipi, procurant augmentar l'ocupació i la competitivitat de les empreses en l'àmbit del comerç urbà".

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies