Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Recepció del consistori a Aina Cid pels èxits aconseguits durant el darrer any

publicat el 5/8/2013


 

 D’aquesta manera, Aina Cid, es converteix en la primera remera espanyola becada per una universitat americana, i obre les portes a molts altres esportistes del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre per a que puguin repetir d’ara endavant la mateixa experiència.

Aina Cid s’afegeix així a la llista dones ampostines que han practicat el rem i que han estat pioneres en aquest esport, ja que les primeres dones espanyoles en participar en una prova de rem olímpic van ser d’Amposta. La remera ampostina Rosa Obiol fou la primera en participar en un campionat del món, i Anna Accensi va ser la primera en obtenir una medalla en un campionat mundial.

Cal apuntar que Aina Cid ha obtingut aquest 2013 la Medalla d’or Big Ten Championship  (4+) i campeones com a equip, la Medalla d’or NCAA Championship  (4+) i campiones com a equip.(Nacionals); Medalla d’or Campionat de Catalunya(1x,2-,8+) i medalla plata (2x,4x), i ha estat també Subcampeona de Espanya (medalla de plata) en 1x.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies