Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Un 97,5% dels usuaris de l’Hospital Comarcal d’Amposta afirmen “sentir-se en bones mans”, sent un dels percentatges de satisfacció més alts de Catalunya

publicat el 2/8/2013

Un 97,5% dels usuaris de l’Hospital Comarcal d’Amposta (un dels percentatges més alts dels hospitals Catalunya) afirmen “sentir-se en bones mans”, segons l’informe “Central de Resultats, Àmbit Hospitalari”, presentat fa uns dies per l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya. En “Tranquil·litat per descansar a la nit”, l’hospital obté una acceptació de 97,6%, mentre que la mitjana de Catalunya se situa en el 87,4%. 
El centre també assoleix una bona nota pel que fa a la qualitat del menjar (un dels indicadors tradicionalment pitjor valorats als hospitals), amb un percentatge de satisfacció del 79,2%, situant-se entre el 25% d’hospitals amb millor valoració. 

Orientats a la cirurgia sense ingrés L’Hospital és un centre de petites dimensions i disposa de pocs llits, per la qual cosa els nostres professionals prioritzen la utilització de la cirurgia sense ingrés, obtenint molt bons resultats terapèutics i una alta capacitat de resolució. En aquest informe es reflecteix que el percentatge d’intervencions quirúrgiques sense ingrés és del 60,4% sent la mitjana de Catalunya del 46,9%.   
  
Entre els centres amb menys hospitalitzacions evitablesL’Hospital de la capital del Montsià també es troba entre els 9 centres de Catalunya amb menys hospitalitzacions evitables, un 8,8% (la mitjana de Catalunya és el 16,2%). Menys hospitalitzacions evitables indiquen una millor capacitat de resolució dels serveis d’atenció ambulatòria, inclosa l’assistència primària, i una utilització adequada dels serveis d’hospitalització d’aguts. A això hi contribueix el fet que el centre disposi d’un Servei d’Urgències compartit entre professionals de l’ICS i del Grup SAGESSA, la qual cosa permet racionalitzar els recursos i integrar l’atenció urgent del territori.  

Pel que fa als indicadors de readmissions a 30 dies també demostra uns bons resultats tant en els readmissions globals com, específicament, en les readmissions per la insuficiència cardíaca.
 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies