Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La Creu Roja comença a impartir formació reglada en Salvament i Socorrisme a L’Institut de Tecnificació Esportiva Amposta

publicat el 30/7/2013

 


 El proper curs 2013-2014 s’impartirà aquesta formació a l’Institut de Tecnificació Esportiva d’Amposta, en el marc del conveni que manté la Creu Roja amb la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta.

En total, el Grau Mitjà de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme consta de 1.155 hores de formació repartides en dos cicles (inicial i final). El primer, de 495 hores, està dedicat al socorrisme aquàtic en piscines o parcs aquàtics. El segon, de 660 hores, està centrat en el socorrisme en platges i d’altres espais del medi natural (llacs, embassaments, etc.) La Creu Roja s’ocuparà de la docència d’alguns mòduls formatius d’aquests dos cicles, de manera que impartirà un total de 110 hores del cicle inicial i 150 hores del cicle final. Monitors especialitzats de la Creu Roja s’ocuparan de la docència d’ambdós cursos.

A mitjans de 2012, el govern estatal va establir la titulació oficial de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme per Reial Decret. Posteriorment, per garantir la docència d’aquesta formació reglada arreu de Catalunya i garantir-ne l’oferta pública, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va signar un conveni amb la Creu Roja i la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme el darrer 3 de setembre.

En base a la llarga experiència de la Creu Roja en la formació de personal especialitzat en aquesta matèria, el conveni preveu que l’entitat aporti personal docent, a més de cooperar amb el Departament d’Ensenyament en la tria de les instal·lacions i el material necessari per impartir els cursos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies