Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Les Festes Majors d’Amposta tenen la seva pròpia aplicació per a telèfons mòbils

publicat el 30/7/2013


 L’aplicació, un cop instal·lada, proporciona la informació de tots els actes de festes majors dia a dia, tant de les activitats generals com del programa específic d’actes taurins. L’eina, a més, està preparada per a que es pugui instal·lar i consultar sense connexió des de qualsevol punt, i té, a més, l’avantatge del geoposicionament, de manera que l’usuari pot consultar en cada acte del programa la ubicació on es realitza i li proporciona un itinerari de com arribar des del lloc on es troba fins a l’espai on es realitza l’acte que li interessi. D’altra banda, l’usuari pot també compartir els actes a través de correu electrònic o a les seves xarxes socials.

L’aplicació, que ja es pot descarregar gratuïtament des del Google Play, ha estat desenvolupada i cedida per l’empresa ampostina Delta Solucions, una empresa jove, dedicada al sector de les noves tecnologies, principalment en consultoria informàtica i la formació en noves tecnologies. Delta Solucions és una empresa de nova creació que es va iniciar amb l’assessorament de l’àrea d’Amposta Empresa de l’Ajuntament d’Amposta, i ha desenvolupat i cedit gratuïtament a l’Ajuntament aquesta aplicació com a complement al programa tradicional en paper.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies