Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El cinquè stage d’esgrima d’Amposta concentra 80 esportistes d’arreu del món

publicat el 22/7/2013


La cinquena edició de l’stage d’esgrima dirigit pel mestre francès Daniel Levavasseur, reconegut mundialment i amb un gran palmarès d’èxits als Mundials i Jocs Olímpics durant les darreres dècades, ha concentrat al Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta des del dia 13 de juliol i fins el proper dimecres dia 24, més de 80 esportistes i entrenadors de 18 nacionalitats d’arreu del món: Eslovàquia, Egipte, Itàlia, Brasil, USA, França, Bèlgica, Suècia, Veneçuela, Gran Bretanya, Costa Rica, Canada, Tadjikistan, Líbia, Finlàndia, Tunísia, Illes Maurici, així com l’equip nacional espanyol, amb el medallista olímpic José Luis Abajo (Pirri) i l’ampostí Pau Roselló entre d’altres.

Entre les participants destaquen Maya Lawrence (USA) medalla de bronze als darrers Jocs Olímpics a Londres i Sarra Besbes (TUN) (5ena) del Team Levavasseur.
També hi participen els esportistes del centre de tecnificació esportiva d’Amposta, per als quals es una gran oportunitat de poder entrenar i competir amb tiradors i tiradores internacionals d’alt nivell.
A més, s’han organitzat sortides i activitats complementàries per afavorir un ambient d’entrenament propici i de convivència.

Aquest divendres al matí, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i el regidor d’esports, Francesc Paz, han fet una visita als entrenaments i han destacat la importància que té per a la ciutat una activitat com aquesta ja que, a més de refermar el prestigi internacional de què ja gaudeix l’esport ampostí, suposa la constatació de que les inversions de la ciutat en infraestructures i equipaments esportius estan ja donant els seus fruits.

En aquest sentit, l’alcalde ha remarcat que “som coneguts internacionalment per la qualitat de les nostres instal·lacions i això ve també recolzat pel segell de destinació de turisme esportiu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies