Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Un treball sobre l’arròs i l’aigua guanya el VI Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta

publicat el 21/6/2013


El treball titulat “L’arròs i l’aigua” de l’alumna de l’Institut Ramon Berenguer IV Anna Miró Reverté ha resultat el guanyador del VI Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta que atorga la regidoria d’Ensenyament de l’ajuntament i que té una dotació econòmica de 150 euros. L’accèssit ha estat en aquesta ocasió per al treball “Opinió dels ciutadans d’Amposta sobre la gestió econòmica de l’ajuntament” de l’alumne del mateix institut Víctor Moreno Baz.

Durant l’entrega dels premis, que ha tingut lloc aquest dijous al migdia al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta, el regidor d’Ensenyament, Josep Antoni José, ha agraït als alumnes la seva participació i el fet que per fer el seu treball de recerca hagin triat una temàtica vinculada a la seva ciutat, i també ha destacat la importància d’encarar la formació dels joves cap a la recerca i la investigació. El regidor també ha agraït la col·laboració dels membres del jurat en aquest concurs, i tot destacant l’alt nivell de tots els treballs presentats en aquesta edició, ha afirmat que “el debat ha estat enriquidor i llarg, i aquest any no ha resultat gens fàcil prendre una decisió”.

Per la seva banda, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha posat de relleu que  com a administració, l’ajuntament “té l’obligació i la responsabilitat de que el projecte educatiu d’Amposta tingui les eines per funcionar correctament” i ha destacat també la tasca del professorat en la tutorització dels treballs tot posant en valor “les hores de treball i dedicació”.

El premi de recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta es convoca des de l’any 2008 per als treballs de recerca que tinguin una temàtica vinculada a la ciutat d’Amposta o a les Terres de l’Ebre. El premiat i l’accèssit els decideixen un jurat format pel regidor d’ensenyament, un membre de l’Institut d’Estudis Comarcals, un representant del Museu de les Terres de l’Ebre i l’arxiver municipal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies