Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La tercera edició de Firatots clou dos dies i mig de trobada i intercanvi del món associatiu

publicat el 12/6/2013La fira, una iniciativa de la Federació d’Associacions de Veïns, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, ha aplegat un centenar d’entitats en aquesta tercera edició, i està ja plenament consolidada. Des de la seva fundació al 2007, la Federació de Veïns organitza aquesta trobada que, tot i que no hi ha encara dades concretes d’assistència de públic, sí que es pot assegurar que creix en participació a cada nova edició.

Firatots, a banda dels més de 5.000 metres quadrats d’exposició de què disposa el Pavelló Firal d’Amposta, ofereix un programa d’activitats molt complet que es desenvolupa a l’Auditori Municipal.

Cal destacar que la fira és gratuïta per a tots els visitants i també per a les entitats que hi participen, de manera que, amb la cessió dels espais públics i el suport tècnic i de difusió des de diverses àrees de l’Ajuntament d’Amposta, i també d’altres administracions com la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l?Ebre de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Montsià entre altres col·laboradors, i gràcies al seu propi voluntariat, la Federació organitza aquests dos dies i mig d’activitat i de posada en valor del teixit associatiu de la ciutat d’Amposta i de la resta del territori.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies