Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta inicia pel seu compte la neteja del Camí de Sirga

publicat el 12/6/2013


 L’Ajuntament d’Amposta ha habilitat una partida específica per netejar el tram del Camí de Sirga que correspon al terme municipal de la ciutat, des d’Amposta fins a Balada. Els treballs es van iniciar dissabte al matí i consistiran en la neteja de brossa, branques i vegetació. El pressupost de la neteja integral és de 4.000 euros, i s’ha iniciat aquesta setmana amb la finalitat que el camí estigui plenament condicionat de cara a la bicicletada popular fins a Balada que se celebrarà aquest dissabte dia 15 de juny.

L’Ajuntament està estudiant pressupostos de manteniment del camí ja que el Ministeri de Medi Ambient, que és l’òrgan que en té les competències no es fa càrrec de la neteja periòdica de l’espai. Tot i així cal remarcar que sí que es va fer càrrec, a instàncies d’una petició de l’ajuntament, de la reparació de les tanques que es van enfonsar a causa de la crescuda de l’Ebre pels darrers episodis de pluges.

El regidor de d’Esports i Turisme, Francesc Paz, ha explicat que donat que la prioritat és tenir el camí en les condicions adequades, des de l’ajuntament, caldrà fer-se càrrec del manteniment.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies