Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’ajuntament d’Amposta estudia traslladar Amposta Ràdio a uns estudis més cèntrics

publicat el 30/5/2013

 


 La regidoria de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament d’Amposta està treballant des de fa uns mesos per dur a terme un dels punts clau que figurava en el programa electoral de l’equip de govern de CiU: acostar els estudis d’Amposta Ràdio al centre de la ciutat.

L’emissora municipal, que actualment ocupa unes instal·lacions de lloguer al polígon de les Tosses, a tocar de la zona lúdica, es podria reubicar a partir del proper any a les caselles exteriors del Mercat Municipal, al carrer Palau i Quer, un espai amb menys superfície però que podria acollir els estudis de la ràdio amb facilitat. Actualment la qüestió està en fase d’estudi, tal com ha explicat la regidora de Mitjans de Comunicació, Rosita Pertegaz “estem recollint pressupostos del que costaria aquesta inversió i hem encarregat uns plànols inicials”, la regidora ha afegit que “aquesta és una proposta que portàvem al programa electoral i estem treballant per a que la ràdio pugui estar al centre de la ciutat, a més, el Mercat és actualment un lloc idoni”.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies