Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta acull per primer cop la Festa del Vi Català a la vora del riu

publicat el 29/5/2013

 

 

 

 

 

 


Les regidores de Comerç i Cultura han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa que sorgeix del restaurador Pep Caballé i de Josep Borràs, gerent del celler Mas de les Vinyes, impulsors d’una festa popular al voltant del vi principalment del que es produeix a les Terres de l’Ebre i a la província de Tarragona, i que ha aconseguit aplegar fins a 24 cellers de Catalunya.  Pep Caballé ha explicat que en principi es va plantejar una idea a l’Ajuntament i que “l’ajuntament ens va donar l’empenta definitiva per dur-ho endavant”.

A banda de la mostra i degustació dels vins, la Festa del Vi inclou activitats culturals i lúdiques que li confereixen un caràcter “familiar”, tal com han explicat els organitzadors. En aquest sentit, hi haurà un taller infantils al matí i a la tarda un berenar de pa amb vi (sense alcohol) i sucre.

Durant la jornada hi haurà també un tast de clotxa, una cata de vins, presentacions de llibres i actuacions de la colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i de la Guardet i la seva rondalla.

Els organitzadors han agraït el suport que han rebut de l’Ajuntament d’Amposta per part de les dues regidories implicades i han mostrat la intenció de que el certamen tingui noves edicions i es vagi consolidant com a cita periòdica en el calendari d’activitats de la ciutat d’Amposta.

Per la seva banda, la regidora de Comerç i Mitjans de Comunicació, Rosita Pertegaz, ha mostrat el seu “màxim suport a totes les iniciatives que suposin un benefici per la dinamització de la ciutat” i ha afegit que, a més, amb aquesta festa “fem ciutat, fem territori i també fem país”.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies