Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Un centenar de professionals es congregaran a Amposta en les XIX Jornades d’Oficines de Turisme de Catalunya

publicat el 15/5/2013


 A banda del caire informatiu de les ponències orientades al màrqueting digital,  la promoció online dels recursos turístics o la presentació de projectes culturals que han tingut èxit entre altres; aquestes jornades són una bona oportunitat per donar a conèixer als professionals de les oficines de turisme els atractius de la ciutat on se celebren. En aquest cas, Amposta, immersa en la Festa del Mercat a la Plaça i el seu gran ventall gran ventall de recursos, seran els principals punts sobre els que es vol centrar l’atenció, en aquest sentit, s’han organitzat visites als equipaments territorials que hi ha ubicats a la ciutat, com ara el Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre, el Museu o el Centre d’Art Lo Pati i les seves exposicions.

Des de l’Oficina de Turisme d’Amposta, que actua com a amfitriona de l’esdeveniment, s’ha valorat molt positivament el nivell d’inscripcions, tenint en compte que és la primera vegada que la inscripció s’ha de pagar a un preu de 30 euros per persona. Tot i amb això, el nombre de participants és molt satisfactori. Cal destacar que les ponències tindran lloc a l’Auditori Municipal.

Les jornades s’iniciaran el dijous al matí amb la presentació del pla estratègic de Turisme i el pla de màrqueting de Turisme de Catalunya a càrrec de l’Agència Catalana de Turisme.

El divendres serà el torn per a que hi intervinguin empreses i entitats vinculades al territori per exposar quines són les accions que ofereixen i com les promocionen. Hi haurà, per tant, ponències sobre el Parc Natural del Delta de l’Ebe com a recurs turístic i la Carta Europea de Turisme Sostenible, la revista digital de Terres Magazine. D’altra banda, també es presentaran tècniques online de promoció de la marca Terres de l’Ebre i finalment, les estratègies de posicionament de la Festa del Mercat a la Plaça.

Les Jornades d’Oficines de Turisme de Catalunya es van iniciar l’any 1995 a Torredembarra i des de llavors s’han celebrat ininterrompudament a la Seu d’Urgell, Calella de Palafrugell, Vilafranca del Penedès, Sant Joan de les Abadesses, Reus, la Vall de Boí, Vic, les Cases d’Alcanar, Figueres, Tremp, Calella, l’Ametlla de Mar, Montserrat, Lloret de Mar, Solsona, Tarragona i aquest any a Amposta.

Des de l’Oficina de Turisme d’Amposta es treballa intensament per donar a conèixer els atractius i recursos de la ciutat, ja sigui el patrimoni natural del Delta, l’observació d’ocells, les llacunes, l’extensa i amplia platja dels Eucaliptus, les rutes en bicicleta,  com el Camí de Sirga, la serra del Montsià considerat com el mirador natural del Delta, la pedra seca, les infraestructures com el Museu de les Terres de l’Ebre, la Casa de Fusta, Monnatura del Delta de l’Ebre, Temps de Terra, Poble Nou del Delta, les jornades gastronòmiques de la Carxofa i de l’Arròs, els esdeveniments esportius, el Centre de Tecnificació i el Pont Penjat con a icona representativa de la ciuta

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies