Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El jutjat d’instrucció disposa el sobreseïment de la denúncia a l’ajuntament per tracte de favor a l’arquitecte municipal

publicat el 13/5/2013El jutjat ha arxivat la causa donat que en les diligències prèvies no s’ha documentat suficientment que hi hagi hagut cap delicte  con conseqüència dicta el  sobreseïment del cas.

L’alcalde ha recordat que des del principi va manifestar que es tractava d’un tràmit administratiu i que en cas que hi hagi algun defecte de forma, s’ha de resoldre per la via administrativa i que per tant, l’únic que pretenia el regidor de PxC en presentar la denúncia penal era judicialitzar la política.

En aquest sentit, l’alcalde ha lamentat aquest episodi “perquè tenim molta feina a fer, i a més, en aquests moments no podem anar a perdre el temps d’aquesta manera” i ha puntualitzat que en el procés d’instrucció va anar a declarar com a possible imputat en nom i representació de l’Ajuntament, ja que era contra la institució que es feia la denúncia.

D’aquesta manera, segons la valoració de l’alcalde i tot l’equip de govern, queda demostrat que a l’ajuntament no hi ha cap tipus d’opacitat ni de tracte de favor “ni molt menys malversació de fons públics”.

“A ningú li fa goig anar a declarar” ha afegit, però també ha remarcat que en tot moment ha estat “amb la consciència molt tranquil·la i amb la seguretat de que estava actuant correctament”.

Per últim l’alcalde fet una crida a que no es torni a intentar judicialitzar el normal funcionament de l’ajuntament per interessos polítics, ja que “la voluntat de l’equip de govern és resoldre tots els temes per la via que els correspon, i que és la via administrativa perquè tenim plena confiança en els serveis jurídics de l’ajuntament”

En referència al regidor que ha interposat la denúncia i a la resta de grups de l’oposició, Ferré ha demanat que “entre tots hem de posar una mica més de seny, valorar els temes en la seva justa mesura i no magnificar postures per determinats interessos partidistes” i ha advertit que això acaba afectant a la credibilitat del propi sistema. En aquest sentit, l’alcalde ha finalitzat dient que ha notat a faltar el pronunciament de la resta de grups politics durant el procés.

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies