Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’ajuntament d’Amposta segueix mediant per acostar les postures de Carrefour i Futuro Ciudad

publicat el 13/5/2013


 

L’alcalde d’Amposta ha explicat en quin punt es troben les negociacions entre les dues parts ja que ce centren els esforços en intentar solucionar els incompliments per part dels propietaris amb Carrefour i reconduir la situació en la mesura del possible. Tot i amb això, l’alcalde d’Amposta, s’ha mostrat molt prudent i ha afirmat que no vol “crear falses expectatives perquè és una decisió de tercers i hem de ser respectuosos i prudents amb tota la gent implicada, especialment amb els 40 treballadors de Carrefour”. L’alcalde en els darrers dies s’ha reunit diverses vegades amb els treballadors de la superfície, amb els comerciants dels voltants i amb els màxims responsables de Carrefour i l’accionista majoritari de les galeries comercials juntament amb el secretari general de Comerç de la Generalitat per posar sobre la taula els problemes que han generat el tancament i ha explicat que el tema de fons seria la situació financera de Futuro Ciudad que genera desconfiança a l’empresa de supermercats. L’alcalde ha puntualitzat que el compte d’explotació de Carrefour a Amposta no genera pèrdues i ha assegurat que l’ajuntament continuarà intentant mediar entre les parts per reconduir la situació.

Tot i amb això, l’equip de govern ha manifestat que continua apostant per aquest eix comercial de la mateixa manera que aposta per potenciar el comerç del centre de la ciutat i el mercat municipal.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies