Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Escola d’Art i Disseny ESARDI a les Jornades d’Art i Disseny de Barcelona

publicat el 25/4/2013


 

El passat dia 18 d’abril, una representació d’ESARDI va assistir a les Jornades d’Art i Disseny al CCCB de Barcelona. Docents, empresaris i alumnat van estar presents en aquestes jornades que tenen per objectiu, establir sinergies entre els tres àmbits, el docent, l’empresarial i l’alumnat per tal d’afavorir la integració dels treballs creatius que es desenvolupen a les Escoles d’Art i Disseny, i  que puguin formar part d’un engranatge econòmic que forgi un nou escenari d’interacció que possibiliti en bona mesura la sortida d'aquesta situació econòmica que vivim en el present.

 

ESARDI va presentar en format audiovisual, projectes finals d’alumnes de les tres especialitats que impartim al centre: Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors i Pintura.

En una de les sales del CCCB es van poder visualitzar els treballs presentats per diferents escoles d’arreu del país.

 

Al mateix temps, a l’auditori, una taula d’experts escoltava les propostes que van quedar finalistes d’alumnes d’escoles de Catalunya, que van defensar el seu projecte davant d’un auditori ple a vessar.

 

Com a professionals i docents considerem que ha estat una experiència enriquidora, ja que ha posat en valor l'esforç i la tenacitat dels alumnes que es formen en les nostres escoles i ha servit de plataforma per contactar amb altres professionals del món de l’Art i del Disseny.

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies