Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Ajuntament, FAC i la Fundació La Pedrera renoven el conveni per realitzar exposicions

publicat el 19/4/2013

 


L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, el president de l’entitat Foment d’Art i Cultura, Robert Rallo, i la directora de l’àrea de cultura de la Fundació Catalunya La Pedrera, Marga Viza, han signat aquest dijous el conveni a tres bandes que permet la realització d’exposicions a la sala de la Fundació que s’organitzen a través de l’entitat Foment d’Art i Cultura i que fonamentalment donen a conèixer diversos artistes plàstics d’arreu del territori.

Cal remarcar que aquest és un conveni que gaudeix d’una llarga trajectòria ja que en gairebé 30 anys des de que es va subscriure per primer cop s’han realitzat fins a 500 exposicions de diferent tipologia.

En l’acte de signatura del conveni tant l’alcalde com els representants de la Fundació i de l’entitat han expressat la voluntat de que aquesta activitat de promoció de la cultura tingui encara molta trajectòria en un futur.

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies