Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta signa els convenis amb les ONG que donen ajudes alimentàries

publicat el 12/4/2013

 

 

 

 En total són uns 34.000 euros els que dedica l’Ajuntament des de l’Àrea de Serveis Socials a donar suport a aquestes tres entitats per realitzar programes d’ajuda alimentària, menjadors socials com el que impulsa Càritas amb el suport la Fundació de Natzaret o ajudes als transeünts. Precisament el menjador social d’aquesta entitat va ser motiu d’especial reconeixement en la darrera edició del Premi Amposta que va recaure sobre les voluntàries que hi cuinen cada dia. Per la seva banda, Siloé ha obert en els darrers mesos un rastre solidari, on es distribueix roba, mobles i articles de segona mà i que a la vegada serveix a l’entitat com a centre d’emmagatzematge d’aliments.

En la signatura dels convenis, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha remarcat que l’aportació econòmica que es fa a cada entitat no és ni el que l’Ajuntament voldria ni el que les ONG’s requereixen i ha reiterat el seu agraïment a les entitats i als voluntaris que hi treballen, “us hem de cuidar perquè ens feu molta falta”, ha afirmat.

Cal recordar que a banda de la signatura d’aquests convenis, durant l’any s’impulsen diverses campanyes de recollida d’aliments per abastir les ajudes alimentàries que proporcionen aquestes entitats cada vegada a més famílies a causa de la crisi econòmica, com és el cas de la gala benèfica que se celebra al mes de setembre on els assistents han d’aportar lots d’aliments bàsics.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies