Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El Saló de Pasqua de la Infància i la Joventut arriba a la 27 ena edició

publicat el 25/3/2013


 

Amposta inaugura el divendres 22 de març  a les 10  del mati, el  27è Saló de la Infància i la Joventut al Pavelló Firal que romandrà obert fins  el 27 de març. Les activitats del saló van destinades a infants i joves de 0 a 16 anys. El Saló d’enguany està ambientat al voltant de Rio, la  pel·lícula d’ animació de 20th Century Fox y Blue Sky Studios, dirigida per Carlos Saldanha i escrita per Don Rhymer.

 

Laia Subirats, regidora de Serveis Socials i Participació Ciutadana, ha volgut manifestar el seu agraïment a les entitats que col·laboren en l’organització de les activitats que ofereix el saló, especialment a l’Esplai Piquerol.

 

A més, ha explicat que els 27 anys d’història del saló demostren “no solament que està plenament consolidat, sinó que a més ajuda a conciliar la vida familiar i laboral dels pares que en aquestes dates no tenen vacances durant tota la setmana, donant també un servei als infants”

Així doncs, el saló romandrà obert des del 22 de març fins el 27 de març. El 22 ha estat  una jornada gratuïta a la que acudeixen tots els escolars de la ciutat i també del Poble Nou del Delta, iniciant amb aquesta visita les vacances escolars de Setmana Santa.

Fins el proper 27 de març, infants i joves gaudeixen dels més  de 4.000 m quadrats d’esbarjo.

 

El Saló compta amb una zona de ludoteca destinada als petits de 0 a 3 anys, activitats esportives i creatives per nens a partir de 4 anys

Durant aquests dies es podran trobar  activitats que porten al saló des del seu inici, com el Taller de samarretes,maquillatge o l’estand dels excursionistes amb el famós Rocòdrom; fins a novetats com la participació per primer cop dels castellers:  Xicuelos i Xicueles del Delta. Tots els dies  hi  han col·laboracions  de  la  Policia local, Creu roja, Mossos, Protecció civil i  Bombers amb diferents tallers i activitats.

 

L’horari en què el saló està obert al públic és de 10 a 13 i de 16 a 20, el preu és de 3 euros per mig dia i 4 per dia sencer. Per aquells que no es vulguin deixar perdre cap activitat, el preu de l’abonament per a tots els dies és de 14 euros.

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies