Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

EL Ple de l’ajuntament d’Amposta demana a la Generalitat el pagament dels ajuts als pagesos arrossers.

publicat el 25/3/2013Tot que la moció s’ha aprovat per unanimitat, degut al marcat caràcter agrícola de la ciutat , s’ha reconegut que hi ha el compromís de la Generalitat de fer arribar aquests ajuts dintre del mes d’abril, ja que el termini legal per a el seu pagament estaria limitat al mes de juny.

 

 Altres mocions

 

Durant el ple s’han passat a aprovació 9 mocions més de les quals ha estat aprovada la que fa referència a la redacció de les normes d’us d’utilització de la sala de premsa de l’Ajuntament i també a la presencia dels grups municipals als mitjans de comunicació locals públics,  presentada per ERC , així com la de suport a  l’ajuntament de Flix  davant l’ acomiadament de més de 70 treballadors de l’empresa Ecros , una moció que ha estat presentada per el PSC.

Les 7 mocions restants han estat rebutjades per l’equip de govern.

Mocions entre les quals cal destacar la presentada per PXC referent a l’inici d’unes obres il·legals al carrer Jacint Verdaguer on es podria ubicar un centre de culte i que l’Ajuntament ja ha aturat fins que no es facin els tràmits legals .

S’ha rebutjat també amb l’abstenció de ERC una moció del PSC on es demanava la possibilitat de cobrar un lloguer  per d’ubicació dels estudis universitaris  de ciències de l’esport a l’ edifici situat  sobre l’auditori municipal on estava previst que s’ubiqués ESARDI . Tot i així el PSC s’ha mostrat satisfet per la decisió del equip de govern de mantenir  l’escola d’art i disseny al recinte del Castell i que aposti per la seva ampliació en el mateix indret.

Finalment Convergència i Unió ha votat en contra de la moció de ERC referent a la possibilitat de destinar un 1’5% del pressupost municipal  (uns 300.000 €) a la realització d’un projecte elegit per la ciutadania, CiU ha manifestat que aquest fet ja te la seva projecció amb el contacte directe i constant que l’equip de govern te amb el teixit social amb qui intenta buscar solucions a les necessitats de la ciutadania.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies