Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Institut Montsià inaugura la Setmana de l’Emprenedoria i del Coneixement

publicat el 19/3/2013

 

 

L’Institut Montsià d’Amposta ha inaugurat aquest matí la Setmana de l’Emprenedoria i del Coneixement, que s’allargarà fins al pròxim dijous 21 d’abril. A l’acte hi han assistit el Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melchor Arcarons; el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Antoni Martí; l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré i el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Martín Masdéu, entre altres. La inauguració de l’acte ha anat a càrrec de Joan Estellé, responsable de l’empresa Parquet Estellé, que ha impartit una conferència sota el títol Ser emprenedor a les nostres terres.

 

La Setmana de l’Emprenedoria i del Coneixement està adreçada a la comunitat educativa i on participaran també grups d’interès de les Terres de l’Ebre (empresaris, sindicats i administració pública). Aquestes jornades inclouen un ampli ventall de conferències sobre coneixements professionalitzadors, debats, tallers, exposicions i una taula rodona. L’acte de cloenda anirà a càrrec del professor d’Economia de la UB i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveras, que pronunciarà la conferència L’economia social i els valors: les claus d’un nou model econòmic; i del coach Santi López-Villa, que centrarà la seua intervenció en una xerrada que porta per títol Un nou cicle està naixent: Economia emocional.

 

Les Jornades d’Emprenedoria i del Coneixement són organitzades per l’Institut Montsià d’Amposta i compten amb la col·laboració i suport de la Fundació Escola Emprenedors, així com la col·laboració del Departament d’Ensenyament  de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Amposta, el Consell Comarcal del Montsià, Pimec, Montsià Actiu i la Universitat Rovira i Virgili.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies