Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els seleccionats per al programa Joves per l’Ocupació inicien la formació

publicat el 7/3/2013


Els 58 usuaris del programa cursaran especialitats formatives d’Auxiliar de Veterinària (18 persones), Auxiliar Comercial (8 persones), Gestió de Magatzems (16 persones) i Electricitat Industrial i equips contra incendis (16 persones). La formació al realitzaran les tècniques del programa i professionals de cadascuna de les especialitats.

Un cop realitzada la formació, els alumnes completaran els coneixements a través de pràctiques en empreses, en total, se signaran convenis de col·laboració per fer aquestes pràctiques amb més de 20 empreses de la ciutat d’Amposta.

Els alumnes rebran un certificat de professionalitat un cop hagin superat el programa, i aquells que encara no tenen aprovada la secundària ja han estat matriculats a l’IOC (Institut Obert de Catalunya) per tal de que puguin compaginar ambdues activitats i obtenir també formació reglada.

Tant el regidor de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació, Eros Esquerré, com l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, han animat a tots els joves presents a aprofitar al màxim les possibilitats que els ofereix el programa a l’hora de completar la seva formació i adquirir experiència per tal que tinguin la màxima preparació possible per competir en un mercat laboral on és molt complicat obtenir un lloc de treball sense cap formació.

Els programa Joves per l’Ocupació es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. Com a incentiu, els usuaris del programa rebran un incentiu econòmic de 150 euros mensuals durant 4 mesos condicionats a la seva participació i aprofitament en el programa.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies