Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Montsià Actiu ha iniciat el seminari Nous canals de comunicació i comercialització

publicat el 6/3/2013

  

Montsià Actiu torna a apostar fort per la formació i l’assessorament, en la seua labor de dinamitzar el teixit empresarial i fomentar l’ocupació a la comarca. Així, ahir es va iniciar a Alcanar la primera part del seminari Nous canals de comunicació i comercialització, on hi participen 20 empresaris i càrrecs directius d’empreses vinculades principalment a artesans i productors agroalimentaris de la comarca (cítrics, arròs, oli, etc). La bona acollida i l’excés de peticions d’inscripció ha fet necessari dur a terme un procés de selecció de les persones sol·licitants.

 

Distribuït en dos apartats, aquest seminari oferirà una durada de 56 hores: 28 hores de formació al voltant de la comercialització, a Alcanar; i 28 hores més, que s’impartiran al municipi de Mas de Barberans i que se centraran en la vessant de la comunicació.

 

Els objectius d’aquesta acció formativa passen per donar a conèixer els canals curts de comercialització així com els canals gratuïts de la xarxa per promocionar els negocis. Els participants coneixeran eines per poder planificar el procés de venda amb èxit, i per enfortir la cooperació empresarial entre el sector públic i privat.

 

Aquest seminari ha estat organitzat per Montsià Actiu, amb la col·laboració dels Ajuntaments d’Alcanar i de Mas de Barberans, i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

 

Montsià Actiu té programats per aquest any dos seminaris més: “Implantació d’un model de gestió estratègica a les empreses del Montsià” i “Consolidació del producte turístic a partir dels recursos agroalimentaris i artesans” 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies