Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El director general de centres concertats visita les instal·lacions del col·legi de l’Àngel

publicat el 27/2/2013

 

El director general de centres concertats del Departament d’Ensenyament, Jordi Garcia Casaponsa, ha visitat aquest dimecres al matí les instal·lacions del centre d’educació especial, l’Àngel, d’APASA a Amposta. El motiu de la visita ha estat, a més de veure el funcionament i l’excel·lent projecte educatiu del Col·legi de l’Àngel, conèixer també el nou emplaçament en el que es planeja ampliar les instal·lacions de l’escola, que estaran ubicades als baixos que ha cedit l’Ajuntament d’Amposta a l’entitat a l’edifici Carrero Blanco on fins ara hi havia l’Escola d’Adults d’Amposta.

Els responsables d’APASA i del col·legi s’han reunit amb el Director General, el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Toni Martí, el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Amposta, Josep Antoni José i la primera tinent d’alcalde, Isabel Ferré, per expressar la intennció d’ampliar el concert que actualment té el centre i que inclou cinc aules d’educació especial.

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies