Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El Consell d’Alcaldes del Montsià aprova una moció en relació a l’Avantprojecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local

publicat el 26/2/2013


 

En la reunió del Consell d’Alcaldes que va tenir lloc dilluns, 25 de febrer, va prosperar una moció per mostrar el seu rebuig a l'avantprojecte de Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local presentat pel govern de l'Estat. Entre altres arguments, el text denuncia que l’avantprojecte “vulnera el principi d’autonomia local” i esdevé un intent de recentralització ja que suposa una invasió per part de l’Estat  en les competències que de la Generalitat.

 

A través d’aquesta moció s’insta el govern de l’Estat a seguir treballant per assolir una proposta que respecti plenament l’autogovern de Catalunya en matèria de règim local, per aconseguir una organització territorial, sota els paràmetres d’eficiència, sostenible econòmicament i reequilibrada territorialment, amb l’objectiu de garantir uns bons servies a la ciutadania.

 

El text de la moció aprovat pel Consell d’Alcaldes serà traslladat serà sotmès a votació en la pròxima sessió plenària del Consell Comarcal del Montsià, prevista per demà a la tarda.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies