Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El programa “No et Facis fora” es presenta al premi Federico Mayor Zaragoza

publicat el 22/2/2013


La regidora de Serveis Socials, Laia Subirats, ha explicat que el programa “està donant molt bon resultat i l’experiència està resultant molt positiva per a tots els implicats, els centres, les entitats i, per suposat els alumnes”.

Cal recordar que el programa “No et facis fora” es va iniciar com a prova pilot al mes de maig de 2012 i la bona experiència ha permès que es continuï duent a terme durant tot aquest curs gràcies a la col·laboració dels centres educatius i de la Residència d’Avis, l’Associació Familiars de Malalts d’Alzheimer, Centre de Malalties Neurodegeneratives, Pere Mata, Càritas i Creu Roja.

El projecte implica que els els alumnes dels instituts d’Amposta que estiguin a punt de ser expulsats per acumulació de faltes tinguin l’oportunitat de que se’ls eliminin les faltes a canvi de fer treballs socials en les seves tardes lliures realitzant tasques de suport en aquestes entitats socials i solidàries.

La regidora ha volgut remarcar que el programa està sent una experiència d’èxit fins al punt que “ja ens han demanat informació altres municipis del nostre voltant que estan interessats en adaptar el programa en localitats com Alcanar o Mora d’Ebre”.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies