Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Conveni de col.laboració entre APASA i els restauradors d’Amposta

publicat el 13/2/2013

 

Aquest conveni té com a finalitat que l’Associació de Restauradors d’Amposta realitzi tallers de cuina  als usuaris dels diferents serveis de l’entitat per tal de fomentar l’autonomia personal i l’integració de la comunitat.

 Per la seva part APASA col.laborarà en les activitats programades que l’Associació de Restauradors mitjançant els detalls  i obsequis.

 En aquesta XVIII Festa de la Carxofa  les persones ateses al servei de teràpia ocupacional han confeccionat un punt de llibre, un iman i un calendari conemorariu de la festa, que serà repartit durant la cel.lebració de la festa entre els assistents.

 Així mateix l’entitat farà obsequi el.laborat artesanalment al servei de teràpia ocupacional d’un record a tots els  restaurants participants en la Festa.

 Mitjançant aquest conveni l’entitat apropar-se a la societat cívil i al teixit associatiu de la ciutat d’amposta, així com facilitar la gestió eficaç dels recursos existents.

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies