Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La policia imputa també el jove, de 18 anys, que va ser arrestat pocs dies després de l'agressió

publicat el 5/2/2013


 


 El noi és menor d'edat, de només 15 anys. La policia ja va arrestar pocs dies després de l'agressió un jove de 18 anys. Tots dos, veïns de Tortosa, estan acusats per un presumpte delicte de lesions i un delicte de robatori amb violència. Els fets van passar el 2 de desembre al carrer Berlín de la zona d'oci ampostina. La víctima va rebre una punyalada, mentre els dos detinguts intentaven robar-li el telèfon mòbil, que li va perforar el pulmó. L'autor material de l'apunyalament és presumptament el jove de 18 anys, a qui acompanyava el menor d'edat detingut.

Aquest passat dimarts els Mossos d'Esquadra van detenir un segon implicat en l'apunyalament d'un jove a la zona d'oci les Tosses d'Amposta. Es tracta d'un menor d'edat de 15 anys. Juntament amb el primer detingut, un noi de 18 anys, estan imputats per un presumpte delicte de lesions i un delicte de robatori amb força. Els acusats van apunyalar un jove a la zona d'oci el passat 2 de desembre quan intentaven robar-li el telèfon mòbil. La víctima va patir una perforació al pulmó, ferides de les quals s'ha recuperat. 

Com a resultat de la investigació oberta per la policia, s'acusa el detingut major d'edat de ser el presumpte autor material de l'apunyalament. El noi es troba actualment ingressat en un centre de reforma per un altre delicte comés quan encara era menor d'edat. El detingut de 15 anys ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors de Tarragona qui n'ha decretat l'ingrés en un centre de menors. 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies