Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Entra en funcionament el servei d’ITV a Amposta

publicat el 5/2/2013


 L’estació de la ITV a la ciutat d’Amposta ha entrat en funcionament aquest dimecres dia 30 de gener a les instal·lacions del Polígon Industrial de l’Oriola.

Finalment el servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles s’ha pogut iniciar d’acord amb una Resolució del Conseller d'Empresa i Ocupació del passat 17 de gener.

L’empresa concessionària de la ITV a Amposta, ATISAE, ha establert un horari de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i 15:30 a 18:30 i els dissabtes de 8:30 a 13:30. A més, han explicat que transcorregut un temps de posada en marxa, que es calcula que serà d’un mes aproximadament, l’horari passarà a ser el previst de 75 hores setmanals, un cop s’hagin incorporat al personal de la zona que formarà part de la plantilla estable de l’estació, i que proporcionarà 15 llocs de treball segons ha explicat Ferran Doménech, el responsable d’ATISAE a Catalunya.

El servei havia d’entrar en funcionament a finals de l’any 2011, però es va quedar aturat a causa d’un recurs que es va presentar contra el sistema de licitació que va fer la Generalitat al 2010.Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Entra en funcionament el servei d’ITV a Amposta 

Un cop resolta l’adjudicació, finalment Amposta disposa d’una estació d’ITV llargament reclamada.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies