Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’alcalde d’Amposta afirma que el PSC confon voluntàriament les dades sobre el cost de la urbanització del Centre Comercial

publicat el 25/1/2013


De manera que una cosa són les obres d’urbanització estricta, que es van adjudicar per un pressupost de 2.600.662 euros i que inclouen únicament les despeses de l’obra d’urbanització de la zona; i una altra és la liquidació proporcional a la seva participació que fan els membres de la Junta de Compensació, que formen Futuro Ciudad (en un 65%), l’Ajuntament d’Amposta (en un 31’5%) i l’INCASÒL (en un 3’5%).

El compte de liquidació definitiu inclou, per tant, el cost de les obres d’urbanització, que només és una de les partides que en formen part, més altres despeses que no són estrictament obra urbanística, i que són, entre altres despeses, el subministrament d’energia elèctrica, l’adquisició de terrenys inclosos en el sector als que no es va adjudicar aprofitament (els terrenys on actualment hi ha el supermercat LIDL) o els honoraris dels tècnics.

L’alcalde ha lamentat que des del PSC estigui basant la política municipal en intentar demostrar que hi ha hagut mala gestió o que, com en aquest cas, hi ha algun tipus de desviació dels fons públics “quan facilitem tota la informació que se’ns demana actuant segons la màxima de la total transparència”, Ferré ha afegit que “o actuen per ignorància o de mala fe perquè si no, no entenem aquestes notes de premsa en les que mesclen conceptes per ressaltar unes xifres que semblen escandaloses però que estan intencionadament esbiaixades”. D’aquesta manera, Ferré ha insistit en què no hi ha hagut desviació ni sobre cost, sinó que s’estan confonent conceptes diferents i que l’Ajuntament d’Amposta, els seus tècnics municipals i també els membres del seu equip de govern, en aquest cas l’alcalde “vetllen per a que l’Ajuntament d’Amposta inverteixi els recursos municipals de forma totalment correcta i transparent”.

Cal assenyalar, a més, que existeixen algunes partides que es van presentar com a integrants del compte de liquidació i que no van ser acceptades pels tècnics municipals i per les quals, en conseqüència, no es va abonar cap quantitat per part de la Junta de Compensació.

Finalment, l’alcalde ha carregat contra el grup municipal del PSC recordant que “ens tenen acostumats a aquests numerets que acaben en res i en els que finalment sempre es demostra la bona gestió de l’equip de govern” i ha afegit que “ara publiquen una nota de premsa sobre d’un informe claríssim, ratificat i acceptat pels tècnics municipals i els de l’INCASÒL que gestionava en aquells moments el tripartit i amb el qual van estar d’acord”.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies