Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta tracta amb els propietaris dels locals d’oci nocturn la manera de minimitzar les molèsties als veïns

publicat el 24/1/2013


 La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Amposta, Isabel Ferré, i el regidor de governació, Josep Garriga es van reunir dimecres al migdia amb els propietaris dels locals d’oci nocturn de la ciutat d’Amposta per tractar la normativa que els afecta en el funcionament dels seus locals, en especial la importància de complir amb els horaris de tancament i amb l’aforament permès a cada local i de tenir instal·lats limitadors de so amb enregistrador.

D’altra banda, també se’ls ha informat de la propera aprovació de l’ordenança sobre el consum de begudes alcohòliques al carrer, que prohibeix aquesta pràctica.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha establert també el compromís d’engegar properament una campanya de sensibilització tant cap al públic dels locals com als veïns sobre el soroll al carrer.

Tal com ha explicat la primera tinent d’alcalde, Isabel Ferré, aquesta nova ordenança, que es preveu que s’aprovi al proper ple del dia 28 de gener “no té una voluntat recaptatòria ja que les multes econòmiques que s’imposaran als que infringeixin la normativa es podran compensar assistint a cursos de sensibilització”.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies