Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Una seixantena de joves seleccionats per participar al programa Joves per l’Ocupació

publicat el 24/1/2013


 El regidor de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació, Eros Esquerré, ha realitzat la presentació als joves assistents i els ha recordat que la formació és bàsica per aconseguir més oportunitats a l’hora de trobar un lloc de feina, i per això ha remarcat que amb programes com Joves per l’Ocupació, l’administració posa al seu abast l’oportunitat de millorar en les seves competències i per tant en ocupabilitat.

En aquesta primera jornada de presentació que ha tingut lloc al Casal d’Amposta, s’han entrevistat un centenar de candidats convocats a través del l’Oficina de Treball dels quals se’n seleccionaran uns seixanta aproximadament (58 en total) per participar en el programa que té una durada d’un any.

Mitjançant una tutora  es desenvoluparan actuacions d’orientació professional i d’acompanyament de la inserció previstes en el programa en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.

A cada candidat seleccionat se li farà una tutorització per part de l’Ajuntament d’Amposta, la tutora dissenyarà un pla individualitzat per a cada  jove participant que definirà l’itinerari formatiu així com l’experiència professional a adquirir en empreses.

A més, el programa també inclou la formació professionalitzadora adequada a les característiques del lloc de treball a desenvolupar i en cas que sigui necessària, formació per a l’obtenció del Graduat en ESO.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) expedirà un certificat d’aquesta formació.

El programa Joves per l’ocupació preveu un incentiu (600 euros per participant, 150 euros mensuals durant un període màxim de quatre mesos), condicionat a la seva participació i a l’aprofitament de les actuacions previstes.

Les accions formatives que es realitzaran s’organitzen en quatre mòduls: Electricitat Industrial, Agent Comercial, Auxiliar de Veterinària i Mosso de Magatzem, totes elles de 300 hores aproximadament.

Des del Servei d’Ocupació de Catalunya han apuntat que en breu s’iniciarà una altra edició d’aquest programa en aquest cas en col·laboració amb el Consell Comarcal del Montsià que donarà cabuda a joves de tota la comarca i també de les poblacions de Deltebre i l’Aldea.Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Una seixantena de joves seleccionats per participar al programa Joves per l’Ocupació 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies