Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Millora el tram que uneix el centre de la ciutat amb la zona firal esportiva

publicat el 18/1/2013


 Estan finalitzant les obres d’asfalta’t del passeig canal des de l’Avd.  Mestre Sunyer fins al passeig  del canal marítim  ,unes obres que milloraran el transit a aquesta zona que uneix el centre de la ciutat amb la zona firal i esportiva d’Amposta.

Les obres a més han consistit en la instal·lació de arbrat, voreres ,enllumenat i mobiliari urbà amb un cost total d’aquesta primera fase de 150.00 euros.

 Amb la millora d’aquest tram també es facilita la seguretat i l’accés dels més de 100 nens  matriculats a l’escola bressol la Sequieta.

En una propera fase es construiran les voreres i les baranes d’aquest mateix tram amb la part que llinda amb el canal de la dreta de l'Ebre al seu pas pe centre de la ciutat

El pressupost total de les dues fases estarà als voltants dels 400.000 euros,.

D’altra banda  i en breu començaran les obres de peatonalització dels carrers Ataluf, Pelai i Covadonga a la zona antiga del centre urbà d’Amposta, en aquesta obra s’invertiran 138.000 euros i servirà per seguir amb la política de peatonalització de diferents carrers i espais de la ciutat.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies