Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El segon curs d’aparadors començarà el dia 4 de febrer

publicat el 16/1/2013

 

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta en col·laboració amb la de Cultura organitza la segona edició del curs “L’art de fer aparador” que es realitzarà del 4 de febrer fins al dia 11 de març a l’Escola d’Art. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a les oficines de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament fins al dia 2 de febrer.

El curs d’aparadors L’art de fer un aparador és el punt de partida d’un seguit d’accions amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i el turisme d'Amposta a través d’intervencions artístiques als aparadors.

En aquesta segona edició s’aposta per fer de l’aparador un espai per a la promoció del comerç i el turisme local a partir de temàtiques relacionades amb el territori: els costums, el paisatge, les tradicions, l’artesania o les festes.

Una metodologia de curs més pràctica sense oblidar els fonaments conceptuals per ser capaç d’emetre missatges eficients a través del aparador.

L’objectiu final del curs és crear un espai per a la reflexió, el debat i la creació al voltant del tema de l’aparador i el comerç local.

 

El curs L’art de fer un aparador vol ser un espai i un temps de trobada d’un grup de comerciants on exposar les seves problemàtiques, suggerir possibles solucions i proposar accions com La ruta dels aparadors per a La festa el mercat a la plaça. 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies