Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

MontsiÓ Actiu comptarÓ amb la participaciˇ i el cofinanšament de tots els ajuntaments de la comarca

publicat el 15/1/2013


montsia actiu

Entre altres novetats, enguany MontsiÓ Actiu augmenta el suport al teixit empresarial, amb mÚs seminaris, i l'atenciˇ a les persones amb situaciˇ d'atur, amb la creaciˇ del dispositiu d'inserciˇ sociolaboral ACTIVA'T, que comptarÓ amb un pressupost de 101.636,46 euros i posarÓ a disposiciˇ dels ajuntaments 3 tŔcnics d'inserciˇ laboral.

Pel que fa a la formaciˇ, aquest 2013 es preveu impartir 4 cursos a Alcanar, Amposta, Sant Carles de la RÓpita i Sant Jaume d'Enveja. Es tracta de cursos en els Ómbits d'agricultura ecol˛gica, gestiˇ de magatzems, informaciˇ turÝstica local i conducciˇ de vehicles classe C1.

"Amb aquestes accions, des de MontsiÓ Actiu tindrem la possibilitat de formar persones amb determinats perfils perquŔ puguin fer les prÓctiques o, fins i tot, accedir a un lloc de treball d'alguna de les empreses colĽlaboradores. En tot cas, s'intenta cooperar amb els ajuntaments, sense duplicar serveis", ha explicat el director del projecte, Oriol FerrÚ.

Pel que fa a les accions de suport al teixit empresarial, s'organitzaran les jornades, ja consolidades, del F˛rum del Talent, amb 8 sessions, i els seminaris d'implantaciˇ d'un model de gestiˇ estratŔgica a les empreses del MontsiÓ; nous canals de comercialitzaciˇ i comunicaciˇ i consolidaciˇ de producte turÝstic a partir de recursos agroalimentaris. A mÚs, els empresaris que participen en els seminaris podran solĽlicitar atenciˇ personalitzada.

El conseller comarcal d'Ind˙stria, Empresa i Ocupaciˇ, Ivan Romeu, ha assegurat que "MontsiÓ Actiu ja Ús un referent i Ús molt important que s'hi hagin sumat tots els ajuntaments".
Al mes de novembre de 2013, MontsiÓ Actiu organitzarÓ la II Jornada d'Economia del MontsiÓ, amb la innovaciˇ social com a tema central.


Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies