Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

LA REGIDORA D’HISENDA LAMENTA EL VOT EN CONTRA DE L’OPOSICIÓ ALS PRESSUPOSTOS MUNICPALS

publicat el 3/1/2013


La regidora d’Hisenda i primera tinent d’alcalde ha detallat que va reunir-se amb els diversos grups de l’oposició per intentar consensuar el pressupost del 2013, i ha lamentat que el grup d’Esquerra haja volgut aprofitar políticament que la reducció en les retribucions dels regidors és del 5%, quan la retallada en els salaris dels treballadors de l’Ajuntament ha estat del 7%. De la mateixa manera, Ferré ha afirmat que, amb les crítiques al complement de productivitat que cobren els treballadors municipals, els grups de l’oposició volen “crear mala sang” entre la gent d’Amposta que ho està passant malament.

 

D’altra banda, Ferré també ha lamentat que el PSC votés en contra del pressupost del 2013 amb una crítica a l’endeutament d’Amposta. Segons la regidora, tot i el deute de 14,8 milions d’euros, l’Ajuntament ampostí tindrà permís per endeutar-se a partir del 2014 perquè és un dels més sanejats del país, i cada any amortitza uns dos milions d’euros de préstecs anteriors.

La regidora d’Hisenda ha detallat que es tracta d’un pressupost de contenció i de transició, ja que servirà perquè l’Ajuntament d’Amposta puga tornar a endeutar-se i fer inversions en obra pública a partir del 2014. I é que actualment el govern de l’Estat no deixa que els ajuntaments puguen demanar préstecs per fer obres. A més, per al 2013 hi ha un superàvit de sortida de gairebé 700.000 euros, que permetrà que Amposta puga fer calaix per al 2014 i alhora escurçar els terminis de pagaments als proveïdors de l’Ajuntament.

Ferré ha conclòs que durant el 2013 l’Ajuntament d’Amposta farà poques inversions, ja que només hi podrà destinar 376.000 euros de recursos propis. La primera tinent d’alcalde ha parlat de despeses generals d’urbanització i del campanar de Poble Nou, tot i que confien en rebre subvencions per fer altres obres a través del pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies