Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

PxC d'Amposta denuncia l'Ajuntament per tracte de favor a l'arquitecte municipal

publicat el 19/12/2012

El regidor i portaveu de PxC a Amposta, Germán Ciscar, ha presentat una denúncia contra l'Ajuntament devant el jutjat de primera instància i instrucció número 4 de la ciutat pel que considera un tracte de favor de l'equip de govern de CiU a l'arquitecte municipal. Segons ha argumentat Ciscar, el funcionari ha estat autoritzat a modificar el seu horari per exercir una segona activitat, un fet, sosté, prohibit per la llei 53/1984. A més, denuncia que en la retribució individual de l'arquitecte, desglossada per conceptes, s'aprecia "l'incompliment del límit total del 30% de la retribució bàsica que recull l'article 16.4 de la llei d'incompatibilitats".

Ciscar ha presentat la denúncia, assegura, havent plantejat reiteradament el cas al ple amb diferents preguntes dirigides a l'alcalde i l'equip de govern, sense rebre una resposta adequada al respecte. "Després de diversos mesos donant-nos llargues, al final hem decidit portar-ho al jutjat i que es faci complir la llei", ha manifestat.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies