Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta podria estalviar 250.000 euros anuals en despesa lumínica

publicat el 19/12/2012

 Segons un  resultat del estudi d’estalvi lumínic realitzat per el consell comarcal del Montsià, Amposta podria estalvia fins a un 55 o un 60 per cent del seu consum  elèctric ,el que significaria un estalvi anual de més de 250.000 euros. De moment s’està fent l’estudi que permetria  ,complint la normativa, poder regular amb més eficiència la il·luminació les principals vies urbanes de la ciutat com l’avinguda de la Ràpita, carrer Barcelona, Avinguda Aragonesa etc.

 La aplicació del estudi podria tenir un termini de 1 any i el seu cost seria de  aproximadament 1 milió d’euros, el que significa que desprès de 4 anys l’estalvi anual seria net.

De moment i per les proves realitzades els veïns i veïnes de la ciutat han entès perfectament que s’apaguin faroles per estalviar . En una nova fase es realitzarà un estudi sobre l’estalvi que també s’ha de fer als edificis de propietat municipal. 

Actualment estan estudiant aplicar aquest sistema localitats com Tortosa, Camarles o Deltebre

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies