Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta rep la certificació de Destinació de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme

publicat el 17/12/2012

 

 Amposta és el primer municipi de les Terres de l’Ebre en obtenir aquesta certificació. Les noves instal·lacions del Centre de Tecnificació de Rem i la nova Seu del Club Nàutic, inaugurades l’any passat, han estat claus en aquesta obtenció. A banda, també s’ha certificat el servei de l’Oficina de Turisme d’Amposta i el Club Nàutic Amposta.

Altres certificacions que s’han lliurat en el mateix acte han estat atorgades als hotels Ciutat d’Amposta i Hotel Montsià que es troben al nucli urbà i als hotels Marjal i Algadir al Poble Nou; en la mateix línia han rebut certificació de Destinació de Turisme Esportiu els càmpings Eucaliptus i La Tancada i el Mediterrani Blau.

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha recordat l’aposta estratègica i de llarg recorregut que s’ha dut a terme des d’Amposta i que ha comportat que s’ubiquessin a la ciutat el Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre, el tercer Institut lligat al Centre de Tecnificació o els estudis universitaris de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Amb l’obtenció de la certificació, l’alcalde ha fet esment a que es reconeix també la qualitat de l’oferta turística i ha afirmat que “aquest és un punt i seguit que ens ha d’animar a tots a seguir treballant per millorar la nostra oferta turística i la qualitat esportiva”.

El Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha explicat que aquesta certificació que amb Amposta només tenen 11 municipis de tot Catalunya suposa un reconeixement i promoció a nivell internacional i per això les condicions per obtenir-la són exigents. Espasa ha afegit que en els propers mesos les rebran dues poblacions més de la demarcació de Tarragona, tot i que en altres modalitats: Cambrils pels esports nàutics i Salou pel futbol.

Per la seva banda, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, ha felicitat a la ciutat i especialment a l’alcalde per creure en el projecte esportiu i en què l’esport és vital per al prestigi i creixement de la ciutat i ha afegit “la ciutat ha treballat a fons, us heu entrenat i ha arribat el premi”.

Amb aquesta incorporació, Catalunya acabarà l’any 2012 amb 11 destinacions certificades amb el segell de DTE. Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Calella, Castelldefels, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, La Seu d’Urgell, Lloret de Mar, Santa Susanna, Sort i Val d’Aran són les altres DTE catalanes, mentre que Salou i Cambrils es troben actualment en procés de certificació.

 

Amb el nou model de certificació de l’Agència Catalana de Turisme, els municipis que es certifiquin han de respondre a una sèrie de criteris clau com ser el marc de disciplines esportives amb una alta representació internacional, potenciar modalitats esportives que es poden practicar en entorns naturals propis de Catalunya, tenir la possibilitat d’acollir grans competicions internacionals, o oferir instal·lacions i serveis d’alta qualitat. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Amposta rep la certificació de Destinació de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies