Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

'Ajuntament d'Amposta reclama al propietari de la casa afectada que l'enderroqui en un màxim de dos dies

publicat el 28/11/2012

L

 En cas contrari, ha explicat la tinent d'alcalde d'Obres i Urbanisme, Isabel Ferré, el consistori es farà càrrec subsidiàriament de l'operació i passarà el càrrec al propietari. Segons Ferré, la possibilitat que noves pluges puguin afectar encara més l'estructura de l'edifici -que ja s'havia ensorrat parcialment- obliguen a actuar ràpidament. En cas d'ensorrament, la casa afectada podria arrossegar la veïna, atès que es troben unides per una mateixa biga.

Els inquilins del carrer Pelai número 13 van alertar aquest dilluns de l'aparició d'esquerdes a la seva casa que comparteix escala amb el número 11. Aquest últim edifici, que es troba deshabitat, havia patit ja anteriorment un ensorrament parcial de la teulada. Per aquest motiu, i davant la possibilitat que la degradació de l'estructura es pugui accelerar durant les pròximes hores davant la possibilitat de pluges, el consistori ha decidit actuar amb celeritat "per seguretat del ciutadans i de la via pública", segons Ferré.


L'arquitecte municipal, que aquest dilluns a la nit va revisar l'immoble i va ordenar el desallotjament preventiu dels quatre veïns de la casa annexa -que es troben allotjats a l'Hotel Montsià-. Tots dos edificis comparteixen elements estructurals i la caiguda d'un podria arrossegar l'altre. "Els tècnics consideren que si cau una casa es produiria un efecte dominó amb la del costat perquè totes dues estan unides per una biga", ha apuntat la regidora.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies