Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Jornada tècnica a Amposta sobre estalvi i eficiència en els regadius de Tarragona i Terres de l'Ebre

publicat el 27/11/2012

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), en col·laboració amb l’Institut Català d’Energia i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya, ha organitzat una jornada tècnica sobre estalvi i eficiència energètica i hídrica en els regadius de Tarragona i Terres d’Ebre.

 

La jornada tindrà lloc el proper dijous, dia 29 de novembre, a partir de les 10:00 hores, a l’Escola de Capacitació Agrària (ECA) del DAAM a Amposta (carrer Josep Tarradellas, 2-11). S’han inscrit 50 persones.

 

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer iniciatives que podem permetre a regants i comunitats de regants assolir una millora integral en els regadius, tant des del punt de vista d’estalvi energètic com d’eficiència en l’ús de l’aigua, per tal d’aconseguir que l’empresa agrària sigui més viable, competitiva i sostenible.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies