Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l┤Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletÝ informatiu
Federaciˇ de RÓdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d┤Amposta
La Xarxa, comunicaciˇ local

Desallotjats preventivament quatre ve´ns a Amposta per problemes estructurals a la casa del costat

publicat el 27/11/2012

Quatre persones van ser desallotjades de forma preventiva ahir dilluns al vespre per problemes estructurals a la casa del costat, que estÓ abandonada i s'havia ensorrat parcialment anteriorment. Passades les nou del vespre, els inquilins van alertar els Bombers que havien detectat unes esquerdes a casa seva, al n˙mero 11 del carrer Pelai d'Amposta (MontsiÓ). L'arquitecte municipal es va desplašar fins al lloc dels fets, i desprÚs de fer una inspecciˇ, va decidir desallotjar preventivament els ve´ns del n˙mero 13, un edifici adjacent al n˙mero 11 i amb el qual comparteix escala.

A mÚs, tambÚ s'han mobilitzat dues dotacions dels Bombers que han fet una inspecciˇ dels immobles, han donat suport a l'arquitecte municipal i han acompanyat els ve´ns a recollir pertinences de primera necessitat. Els Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta han gestionat el reallotjament dels ve´ns afectats.

 

Ajuntament d┤Amposta (AMPOSTA R└DIO) Ě Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) Ě 43870 AMPOSTA Ě Tel. 977 70 21 44 Ě radio@amposta.cat
AvÝs legal | PolÝtica de privacitat | Accessibilitat | PolÝtica de cookies