Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els voluntaris de la Caixa assessoraran els tècnics de de l’oficina local d’Ofideute

publicat el 21/11/2012


L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha signat aquest divendres al migdia un conveni amb l’Associació de Voluntaris de la Caixa per oferir serveis d’orientació i assessorament als tècnics de Serveis Socials que treballen en el servei Ofideute a Amposta.

D’aquesta manera el servei, que dóna informació i assessorament a les famílies amb dificultats per atendre el pagament dels préstecs hipotecaris, i que es dona a Amposta a través de la col·laboració entre l’ajuntament i la Generalitat de Catalunya des de l’Àrea de Serveis Socials, rebrà l’orientació dels professionals voluntaris de la Caixa. L’objectiu fonamental del servei Ofideute és ajudar a les famílies que es troben en risc de perdre el seu habitatge a renegociar les condicions del pagament hipotecari i, en última instància, a evitar el desnonament.

L’Associació de Voluntaris de la Caixa participa també en altres activitats de caire social, com la Marató de Donació de Sang o la recollida l’aliments per al Gran Recapte.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies