Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

EL RESTUARANT 7 PORTES AMB EL SUPORT DE LA CAMBRA ARROSSERA DEL MONTSIA ORGANITZA UN CONCURS DE NARRATIVA CURTA.

publicat el 14/11/2012


El famós restaurant set portes de Barcelona, amb més de 175 anys d’història  per on han passat els més famosos personatges de la cultura com Dalí, Picasso o Miro així com diversos actors i actrius de fama mundial ha organitzat un concurs  anomenat 7 portes en un relat ,un concurs de relats curs de un fet històric  real o fictici que tingui  com a eix o escenari el restaurant set portes de Barcelona.

 

A aquesta iniciativa si ha sumat la Cambra Arrossera del Montsià proveïdor  d’aquest  restaurant   famós pels seus arrossos des de fa més de 30 amb el seu producte estrella l’arròs Montsià, ja que el primer premi d’aquest concurs  consta de la anomenada paella parellada en que es podrà gaudir d’una paella per  a una persona durant tots els dies de l’any.

El segon premi consta de un cap de setmana al Delta de l’Ebre per a dues persones  amb la col·laboració de Cambra Arrossera  i el tercer premi d’un sopar a la carta al famós restaurant.

 Els relats a més de les dades del autor s’han d’adreçar al correu electrònic relatscurts@7 portes com.

 

Així doncs aquelles persones amb inquietuds literàries del territori  tenen  una oportunitat de deixar volar la imaginació i aconseguir un suculent premi.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies