Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Detingut un home a Amposta poc després de ser sorprès robant a l'interior d'un domicili per la seva propietària

publicat el 13/11/2012Agents de la Policia Local d'Amposta van detenir el passat divendres al vespre un home de 20 anys i sense domicili conegut com a presumpte autor d'un robatori en un domicili de la zona del Pla d'Empúries poc després que la seva propietària denúncies els fets. La dona va avisar el cos policial després de trobar la casa revolta i un individu al seu interior que havia fugit per una de les finestres i marxava corrents del lloc en direcció al centre de la ciutat. Amb la informació facilitada per la víctima, els agents van poder interceptar IIC quan intentava fugir a peu, així com recuperar objectes que suposadament va utilitzar per al robatori i els que hauria sostret a l'interior de l'habitatge.

Traslladats a les dependències policials, i durant la instrucció de l'atestat, la denunciant va reconèixer com a propis els efectes recuperats. Un cop realitzades les primeres diligències, la Policia Local han lliurat el detingut, juntament amb l'atestat policial i els objectes recuperats, als Mossos d'Esquadra, encarregats d'instruir el cas i lliurar el detingut a l'autoritat judicial.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies