Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta demana a la Junta Electoral que els aturats tinguin preferència per constituir les taules electorals

publicat el 7/11/2012

 Ferré ha explicat que s’ha iniciat la diligència a petició del ple de l’Ajuntament, que es va celebrar el passat dilluns dia 29 d’octubre, i que “el fet que es puguin designar persones que estan en situació d’atur que avui dia són moltes i que passen autèntiques dificultats, podria ser de gran ajuda”. La proposta la va presentar el grup del PSC i tots els grups hi van estar d’acord, de manera que s’ha fet ja la petició a la Junta Electoral.

Entre presidents, vocals i suplents hi ha nomenades 216 persones per a les taules electorals d’Amposta. Per a que sigui possible prioritzar les persones que estan en una situació econòmica més delicada, s’ha demanat a la Junta Electoral que accepti les renúncies de persones laboralment actives en favor de persones aturades.

En cas que la Junta Electoral acceptés la petició seria en el moment de constitució de les meses electorals, si hi renunciés algun titular quan entre els suplents tindria preferència aquell que estigués a l’atur.

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies