Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Agència de Salut Pública de Catalunya atorga a tres restaurants d’Amposta l’acreditació AMED

publicat el 22/10/2012


AMED te com a objectius promoure i fomentar l'alimentació mediterrània en l'àmbit de la restauració col·lectiva, així com informar sobre opcions d'oci actiu al voltant de l'establiment tot facilitant als clients la tria d'opcions saludables.

Utilitzar l’oli d’oliva, oferir llegums, verdures i fruites fresques, carns i peixos magres o el vi i el cava en racions individuals a més de les condicions higièniques i sanitàries òptimes són els requisits que ha de tenir un restaurant per obtenir l’acreditació AMED. En aquest sentit, el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Miquel Àngel Arasa, ha explicat que s’acrediten els establiments que compleixen l’excel·lència dins de la normalitat.

Tres restaurants de la ciutat d’Amposta han obtingut aquesta distinció, que han rebut aquest dilluns al matí de mans de l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, que els ha recordat que estan fent una “tasca molt important en la promoció de la salut” i els ha agraït el seu esforç i la seva professionalitat en favor de l’atractiu turístic de la ciutat d’Amposta.

  Amposta Ràdio > NOTÍCIES > L’Agència de Salut Pública de Catalunya atorga a tres restaurants d’Amposta l’acreditació AMED

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies