Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El grup Zona de Baño celebra la seva fira estatal a Amposta per tercera vegada consecutiva

publicat el 19/10/2012


El congrés té lloc a Amposta des de la seva primera edició l’any 2008 donat que el grup es va crear a les Terres de l’Ebre i se celebra cada dos anys. Segons el seu president, Albert Medrano, Amposta sempre ens ha donat suport des dels seus inicis.

El congrés, que també consisteix en una fira entre els associats i la seva assemblea estatal, aplega 150 empresaris, distribuïdors i fabricants de productes relacionats amb el bany i les piscines, i per primer cop també hi assistiran fabricants de França i Portugal. El volum de negoci que es genera a partir d’aquest esdeveniment és d’uns 3’5 milions d’euros.

El president del grup també ha apuntat que aquesta és una oportunitat per donar a conèixer als associats que venen de fora de les Terres de l’Ebre els atractius turístics del territori.

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha remarcat que és un esdeveniment que té gran importància per a la ciutat d’Amposta i per a la seva activitat firal i econòmica. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El grup Zona de Baño celebra la seva fira estatal a Amposta per tercera vegada consecutiva

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies