Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La Biblioteca Sebastià Juan Arbó inicia una setmana dedicada a les lletres ebrenques

publicat el 17/10/2012


La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó acull aquesta setmana les VII Jornades de Lletres Ebrenques, una cita amb el món de la literatura que aplega a la biblioteca autors, lectors, cantautors i aficionats a les lletres. Les jornades pretenen ser un aparador per apropar els lectors a les novetats editorials del territori i també per crear espais de reflexió i intercanvi d’idees arran del fet literari. Aquest 2012, tots els actes tindran com a eix central el gènere del conte i la narrativa breu.

Tot i que la presentació oficial no tindrà lloc fins divendres al vespre, aquest dimarts dia 17 d’octubre ja hi haurà les primeres activitats.

El programa de les jornades inclou trobades, actuacions musicals i teatrals, taules rodones, xerrades, recitals poètics i fins i tot activitats infantils.

Roser Amills, Víctor Amela, Marta Pessarrodona, Aleix Cort, Yannick

Garcia, Josep Igual, Jesús Tibau, Olga i Ester Besolí, Carme

Reverté i Jesús Serrano són només alguns dels autors que passaran per la Sala d’Adults de la Biblioteca d’Amposta durant aquests dies dedicats a les lletres amb accent ebrenc.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies