Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els impulsors del centre tecnològic a Amposta preveuen posar-lo en marxa a la primavera

publicat el 17/10/2012


El projecte d'antena tecnològica que s'ubicarà al polígon d'Amposta estarà a punt per a la primavera de l'any vinent. Sota el nom de CETECOM, Associació Centre Tecnològic del Composite, els impulsors d'aquest centre d'investigació tecnològica público-privat de les Terres de l'Ebre treballen amb aquest calendari un cop s'han adjudicat les obres i l'adquisició de la maquinària corresponent. El centre es dedicarà a la investigació de materials compostos i les seves aplicacions en els sectors navals, aeronàutic i eòlic. La construcció d'aquest centre compta amb una inversió d'1,8 MEUR, finançada pel fons d'industrialització estatal, i suposarà la creació de vuit llocs de treball qualificats.

Els impulsors del projecte són l'Ajuntament d'Amposta i la iniciativa privada: l'empresa Amposta Tecnològics i Laminats de Catalunya (Lamicat) i el centre Fundació CTM Centre Tecnològic, integrat a la xarxa Tecnio. El calendari amb què treballen és poder inaugurar-lo entre el març i l'abril del 2013, i el seu objectiu és crear un clúster de materials compostos al polígon de l'Oriola. 

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha conegut de primera mà aquest dimarts els detalls del projecte per part de representants de les entitats promotores. 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies